De senaste rapporterna
2013 var året då Mavshack fann sin nisch på allvar, finjusterade sin affärsmodell och med full kraft valde att satsa på Internet-TV genom streaming. Vi har kommit långt sedan dess.Här hittar du de senaste finansiella rapporterna om Mavshack.
Mavshack i korthet
Mavshack är en prenumerationsbaserad Internet-TV-tjänst som genom streaming erbjuder asiatiska filmer i HD, musikvideor och TV-serier. I dagsläget vänder sig tjänsten till indier, filippiner, indonesier och kineser runt om i världen och är tillgänglig via alla Internetanslutna skärmar var som helst i världen och utan reklam eller andra avbrott för 4,99 USD per månad.

Bolaget har idag det största premiumbiblioteket av filippinska och indiska titlar i världen och antalet växer varje vecka tack vare avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, bland annat Indiacast, H Brother, VIVA Kommunikation och Shanghai Media Group. Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag.

Besök Mavshack.com genom att välja ditt favoritinnehåll;
Filipino Content Indian Content
Indonesian Content Chinese Content
Huvudnyhet
Mavshack ingår sitt hittills största innehållsavtal som innebär tillgång till över 200,000 timmar ny underhållning och samproduktion av originalinnehåll
Mavshack har ingått ett strategiskt partnerskap med Hub Media Group Singapore som innebär att Mavshack får tillgång till tusentals timmar av nytt innehåll som kontinuerligt anpassas efter Mavshack-användarnas preferenser. Partnerskapet omfattar även samproduktion av originalinnehåll.
Mavshack aktie